Blaueradler

Ceva pentru fanii de fotbal

Vrei Să știi Despre Fotbal? Citeste Acest

Te-ai uitat vreodată de fotbal și a fost uimit cu privire la modul în care jocul este într-adevăr jucat? Acest articol vă va oferi motive pentru popularitatea sportului. Sfatul pe care îl veți găsi în acest articol vă va învăța mai multe despre fotbal.

Când vezi un coechipier într-o poziție bună, treci mingea repede. După ce treci, du-te în poziția de teren bună. Treci în fața blocante, astfel încât colegul tău poate trece cu ușurință mingea înapoi la tine sau la un alt coechipier care este într-o poziție mai bună.

Găsiți inspirația pentru a vă îmbunătăți jocul urmărind un meci profesionist la TV. Pe măsură ce urmăriți, analizați și defalcare jocul pentru a determina de ce jucătorii iau deciziile pe care le fac. Acest lucru vă va ajuta să învețe strategia și tacticile utilizate în joc și de a îmbunătăți luarea deciziilor pe teren.

Pentru a deveni un jucător de fotbal mare, trebuie să fie foarte activ în joc. Alăturați-vă o echipă locală și să apară pentru toate practicile. Uită-te în cluburi locale de fotbal vă puteți alătura. Află tot ce poți despre istoria cluburilor de fotbal din zona ta. Mai bine abilitățile dumneavoastră, club mai bine puteți aplica la.

Află să înghețe un apărător. Făcând acest lucru provoacă apărător care vine după tine pentru a opri în piesele lor să dau seama următoarea mutare, care vă oferă timp pentru a manevra în jurul câmpului. Pentru a face acest lucru, acționează ca și ai merge pentru o lovitură lungă sau împușcat chiar înainte de a ajunge la tine. Dacă este făcut corect, ei vor rândul său, fie la o parte pentru a înceta mișcarea falsă sau îngheța pentru a vedea ceea ce faci în continuare.

Ar trebui să încerci mereu să găsești modalități prin care poți surprinde echipa adversă. Jucători calificați de fotbal va fi capabil de a Spot rapid joacă faci, și dacă faci același joc de peste si peste din nou, ei le va prezice de fiecare dată. Face ceva diferit ca alunecare mingea peste la cealaltă parte a câmpului, sau lovi cu piciorul înapoi în spatele tău pentru a evita aceste apărători vin la dumneavoastră prea repede.

Dacă joci portar, vorbește cu jucătorii tăi defensivi, în special în timpul atacurilor de colț. Dacă vedeți un atacator la partea laterală a obiectivului dvs., cea mai bună poziție posibilă este împotriva post real, în picioare la fel de inalt ca tine poate. Asigurați-vă că un apărător acoperă orice zonă centrală, pentru orice eventualitate.

În timp ce este important să se stabilească obiective individuale atunci când joci fotbal, ar trebui să păstreze, de asemenea, obiectivele echipei în minte. Fotbalul este un sport de echipă; prin urmare, ar trebui să fie conștienți de obiectivele echipei și să încerce să asiste în îndeplinirea acestor obiective.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Acum, că ați terminat de citit acest articol, ar trebui să înțelegeți de ce fotbalul este popular în atât de multe țări. Trebuia doar să înveți niște cunoștințe de bază despre joc. Din fericire acest articol cu condiția să vă cu toate informațiile pentru tine de a înțelege de ce oamenii sunt atât de atras de fotbal.

Inapoi sus