Blaueradler

Ceva pentru fanii de fotbal

Vrei Să Devii Un Jucător De Fotbal Mai Bun? Citeste Aceste Sfaturi!

Nu există nici o modalitate de a cuantifica popularitatea imensă de care se bucură sportul de fotbal în țările din întreaga lume. Cu toate acestea, că nu este de a spune că unii oameni nu au putut folosi un pic de educație atunci când vine vorba de bazele de fotbal și sfaturi despre să joace mai bine. Articolul de mai jos este aici pentru a ajuta.

Încercați să utilizați elementul de surpriza pe adversarii. Încearcă să nu-ți faci mișcările atât de evidente. De exemplu, încercați să puneți mingea aproape de partea din spate a liniei de apărare anterioare în timp ce coechipier ruleaza pentru a primi asistență. Apoi, încercați să schimbați ritmul de rulare, incepand rapid până când adversarul vine la tine, apoi oprirea. Ei vor opri prea, care vă oferă timp pentru a crește ritmul din nou, astfel încât acestea sunt lăsate ancorate.

Surpriza este un instrument util atunci când pe teren de fotbal. De exemplu, uita-te la dribling la dreapta, și apoi trece la stânga. Adversarul poate fi prins de pază, oferindu-vă coechipierii un avantaj. Deși la început coechipierii tăi s-ar putea să nu știe ce se întâmplă, în cele din urmă se vor obișnui cu tehnica ta.

Când e posibil, încearcă să traversezi mingea. Aceasta poate duce la unele consecințe neașteptate, pozitive. De exemplu, acest lucru ar putea configura coechipier dumneavoastră pentru scorul sau mingea ar putea Ricochet de pe un alt jucător și să găsească drumul său în scopul. Doar atunci când cealaltă echipă crede că te-au dat seama, totuși, încercați dribling în pentru scorul.

Practica care trece prin plasarea a două conuri mici, aproximativ un picior în afară. Lovi cu piciorul mingea prin obstacole pentru a vă ajuta să învețe să treacă între adversari și să-l la coechipier dumneavoastră. Pe măsură ce te mai bine la această tehnică de trecere Du-te pentru trece mai mult și de a muta conuri mai aproape împreună.

Deși este important ca jucătorii de fotbal să lucreze în mod regulat, trebuie să vă asigurați că luați o zi liberă cel puțin o dată pe săptămână. Trebuie să-ți iei ceva timp liber pentru a-ți putea reconstrui țesutul. Odată ce ziua de odihnă a trecut, puteți relua programul obișnuit.

Nu fi prea încrezător când joci. În timp ce ar putea fi că ești mare la joc, puteți aluneca uneori. Crezând că ești de neatins și nu poate fi învins duce la neglijență și va afecta în cele din urmă succesul dumneavoastră.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Fotbalul este un sport care a fost mult timp adorat de milioane la milioane de oameni din întreaga lume. Din fericire, chiar și cei care au încă să învețe punctele sale fine pot găsi asistență pentru a începe să se bucure de joc. Informațiile de mai sus ar trebui să servească drept o referință utilă pentru oricine doar începutul călătoriei lor de fotbal propriu.

Inapoi sus