Blaueradler

Ceva pentru fanii de fotbal

Sfaturi Pentru A Ajuta La îmbunătățirea Joc De Fotbal!

Îți place să joci sport? Dacă da, ai jucat vreodată fotbal? Fotbalul este un joc foarte distractiv pentru oameni de toate vârstele. Desigur, orice sport este mai distractiv de fiecare dată când sunteți bun la asta. De aceea, acest articol este aici. Păstrați lectură pentru a afla puteți fi un jucator de fotbal mare.

Când vezi un coechipier într-o poziție bună, treci mingea repede. După ce treci, du-te în poziția de teren bună. Treci în fața blocante, astfel încât colegul tău poate trece cu ușurință mingea înapoi la tine sau la un alt coechipier care este într-o poziție mai bună.

Recunoaște că modul în care trece mingea la altcineva are sens. De exemplu, o trecere greu indică un sentiment de urgență, și poate spune jucătorului că cineva vine pe ele. Un soft Pass indică adesea că doriți ca jucătorul să se retragă spre tine un pic. Poți spune multe pe teren, chiar și fără cuvinte.

Este împotriva regulilor de a folosi orice parte a mâinilor sau brațelor, de la umăr la vârful degetelor, pentru a controla o de fotbal, care este în joc. Poți să-ți folosești picioarele, genunchii, coapsele, stomacul, pieptul și capul. Ai grijă, totuși. Un shot cap poate răni și nu puteți controla mingea bine cu genunchii.

Află să înghețe un apărător. Făcând acest lucru provoacă apărător care vine după tine pentru a opri în piesele lor să dau seama următoarea mutare, care vă oferă timp pentru a manevra în jurul câmpului. Pentru a face acest lucru, acționează ca și ai merge pentru o lovitură lungă sau împușcat chiar înainte de a ajunge la tine. Dacă este făcut corect, ei vor rândul său, fie la o parte pentru a înceta mișcarea falsă sau îngheța pentru a vedea ceea ce faci în continuare.

Trebuie să iei decizii repede când joci. Dacă eziți pentru o secundă, Îți asumi riscul de a pierde mingea. Luarea deciziilor rapide va deveni mai ușoară pe măsură ce exersezi și ajungi să cunoști jucătorii din echipa ta. Scanați întotdeauna câmpul pentru a vedea ce fac alți jucători, chiar dacă nu aveți mingea.

Încercați să utilizați părțile laterale ale câmpului. Dacă există o mulțime de oameni în centrul câmpului, aceasta face mai greu pentru a juca în acest domeniu. Folosind aripa-bărbați de pe echipa ta poate exploata părți. Pătrunde în aceste zone și trimite mingea la centru, astfel încât colegul tău poate termina jocul. Asigurați-vă că pentru a evita bate mingea din limitele.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Sperăm că acum vă simțiți mai bine despre capacitatea dumneavoastră de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de fotbal. Prin urmare, utiliza marele sfat de fotbal prezentate aici, astfel încât să puteți deveni un jucator mai bun. Evident, mai bine jucător de fotbal esti, cu atât mai mult vă veți bucura de joc de fotbal. Prin urmare, va juca mai probabil jocul mai des.

Inapoi sus