Blaueradler

Ceva pentru fanii de fotbal

Îmbunătățirea Joc De Fotbal Cu Aceste Sfaturi Utile!

Recursul universal al sportului de fotbal este ceva care a avut loc adevărat timp de zece ani după deceniu și arată nici un semn de abating. Dar, se poate că nu sunteți la fel de cunoștințe despre fotbal așa ați dori să fie. Din fericire, articolul de mai jos este plin de informații utile pentru a ajuta la remedierea acestei situații.

Află să înghețe un apărător. Făcând acest lucru provoacă apărător care vine după tine pentru a opri în piesele lor să dau seama următoarea mutare, care vă oferă timp pentru a manevra în jurul câmpului. Pentru a face acest lucru, acționează ca și ai merge pentru o lovitură lungă sau împușcat chiar înainte de a ajunge la tine. Dacă este făcut corect, ei vor rândul său, fie la o parte pentru a înceta mișcarea falsă sau îngheța pentru a vedea ceea ce faci în continuare.

Dacă câmpul din jurul tău are prea multă activitate, treci la un coechipier într-o zonă deschisă a câmpului. Ei vor avea un avantaj timp și pot da seama ce să fac cu mingea. Veți fi, de asemenea, mai puțin probabil să se întoarcă mingea peste.

Atunci când învață copiii tăi să joace fotbal, asigurați-vă că învață să dribleze. Mulți învață prin simpla lovind mingea înainte și alungare după ea, dar acest lucru nu oferă nici un control și să permită adversarului să-l fure. Le-au alerga lent și de a folosi diferite părți ale picioarelor lor pentru a menține mingea în fața lor. Învățați-i să-l oprească pe un singur loc cu un robinet blând în jos pe partea de sus a mingea atunci când dribling să-l setați pentru o trecere.

Păcălească apărătorii dumneavoastră de dribling în direcția opusă pe care îl caută să meargă. Apărătorul tău va merge cu tine, apoi le poți pierde schimbând rapid părțile. Puteți obține cu ușurință de către un apărător de a face acest lucru.

Fotbalul este întotdeauna un sport orientat spre echipă! Întotdeauna trebuie să ții minte asta. Jucând într-un efort de a deveni un superstar în detrimentul echipei tale va Backfire cu siguranță pe tine. Este important să joci în numele întregii echipe. Asta înseamnă sacrificarea oportunităților dacă altcineva are o șansă mai bună.

Face un trei mile rula zilnic pentru a rămâne în formă cardiovasculară bună. Dumneavoastră de fitness cardiovasculare este extrem de important într-un joc ar fi fotbalul care solicită rularea constantă. Rularea trei mile în fiecare zi poate consolida rezistenta si rezistenta. Dacă nu doriți să aveți o alergare plictisitoare, încercați să rulați în locuri diferite de fiecare dată.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Soccer este un sport care a avut loc mult timp interes masiv pentru oameni de pe tot globul. Dacă ați găsit întotdeauna te intrebi despre modul în care acesta este jucat, ceea ce regulile de joc sunt, ar trebui să aibă acum unele dintre răspunsurile de care aveți nevoie. Prin păstrarea acestui articol ca o referință la îndemână, aveți ceea ce este nevoie pentru a deveni un adevărat expert în fotbal.

Inapoi sus