Blaueradler

Ceva pentru fanii de fotbal

Fotbal Poate Fi Ușor Atunci Când Se Utilizează Aceste Sfaturi

Vă place sportul de fotbal, sau nu ar fi citit acest articol. Indiferent unde te afli până la îndemânare, ai lucruri noi de învățat. Puteți obține întotdeauna mai bine, și sunteți pe cale de a citi unele informații foarte utile. Să sperăm că înveți un lucru sau două pe care le poți lua pe teren.

Când vezi un coechipier într-o poziție bună, treci mingea repede. După ce treci, du-te în poziția de teren bună. Treci în fața blocante, astfel încât colegul tău poate trece cu ușurință mingea înapoi la tine sau la un alt coechipier care este într-o poziție mai bună.

Pentru a face tranziția de la primirea mingea la conducerea mai fluid, nu capcana sau opri mingea complet. În schimb, ca mingea se apropie, scopul de a face contactul cu partea de sus sau de mijloc a mingii, apoi atingeți-l în direcția în care doriți să meargă și să continue să manevra în jos pe teren.

În scopul de a deveni un bun jucator de fotbal, aveți nevoie pentru a învăța să dribleze. Pentru a dribla în mod corespunzător, ține capul în jos, astfel încât să puteți vedea ceea ce faci, dar încă mai ține un ochi pe adversarul tău. De asemenea, ține mingea aproape de picioare, în orice moment. Face acest lucru prin utilizarea în afara și în interiorul piciorului pentru a transporta mingea.

Aflați să facă un începător simplu în afara Elastico. Aceasta este o modalitate buna de a face în interiorul tăieturi atunci când pe un loc flancul. Utilizarea unui con pentru a reprezenta un adversar este o modalitate buna de a practica. Înapoi în cinci pași. Începe să dribling spre ea. Când vă apropiați de conul, atingeți ușor exteriorul mingii și apoi interiorul. Contactul exterior îți păcălește adversarul. A doua atingere ar trebui să fie mai puternic, astfel încât să puteți corecta traiectoria mingii.

Găsiți inspirația pentru a vă îmbunătăți jocul urmărind un meci profesionist la TV. Pe măsură ce urmăriți, analizați și defalcare jocul pentru a determina de ce jucătorii iau deciziile pe care le fac. Acest lucru vă va ajuta să învețe strategia și tacticile utilizate în joc și de a îmbunătăți luarea deciziilor pe teren.

Căutați un avantaj numeric pe teren. Vrei să treci mingea la un jucător care este aproape de alții din echipa ta, mai degrabă decât un jucător care este înconjurat de apărători. Discutați cu echipa dumneavoastră despre această strategie și încurajați-i să formeze grupuri într-o zonă goală, astfel încât să puteți obține cu ușurință un avantaj numeric.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Acum, că ați citit aceste sfaturi și trucuri, este timpul pentru a le pune în acțiune! Gândiți-vă la ceea ce v-a fost spus, și Gândiți-vă la modul în care puteți utiliza acest sfat pentru a ajuta la propulsa jocul acolo pe teren de fotbal. Amintiți-vă întotdeauna există loc de îmbunătățire, și este timpul pentru tine să strălucească.

Inapoi sus